<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6642720718228368665\x26blogName\x3dAthos\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://minhoffeathos.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://minhoffeathos.blogspot.com/\x26vt\x3d1615807637554786365', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
~ ~


✩ Yasmine & Athos ✩

Välkommen till vår vardag!



follow | Email | Youtube | ..



Kommande Aktiviteter:

Paus i värmeböljan!
written on Monday, August 6, 2018 @ 4:23 AM ✈

Hej igen!

Jag & Mr.Stök har som många andra säkert haft uppehåll nu i värmeböljan, det har ju verkligen inte gått att göra någonting!!
Men kvällarna är ju rätt behagliga så vi har försökt då & då att aktivera oss lite på kvällskvistarna.

Nu som tur är har jag semester i 3 hela veckor! Så nu blir det fokus på träningen igen, vi har ju en spårtävling som kommer upp rätt snart som jag kommit med på! Så nu blir det att träna det ena o andra!

Försöka komma iväg och spåra lite med Mr, samt lägga fokus på det vi har lite strul med som BUDföringen, det dumma med det är ju att man måste vara 2 för att träna det! Får flörta in mig hos mina träningskompisar :D

Hoppas på att nästa tävling är vår tävling, inte för att den sista gick dåligt dåra, en 2a plats är ju rätt bra, men vi vill ju bli uppflyttade! Annars satsar vi på Hovawart SM i september!

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life