<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6642720718228368665\x26blogName\x3dAthos\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://minhoffeathos.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://minhoffeathos.blogspot.com/\x26vt\x3d1615807637554786365', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
~ ~


✩ Yasmine & Athos ✩

Välkommen till vår vardag!



follow | Email | Youtube | ..



Kommande Aktiviteter:

• spårtävling





Mål 2018

Träningen inför RM
written on Wednesday, August 2, 2017 @ 7:19 AM ✈

Just nu tränas det nästan för fullt på framförgående & budföring, vi har ett mål och målet är RM 2017 i örebro. Där vi förhoppningsvis är klara nog att starta i Appellen med goda resultat!

Spåra det kan han, men vi måste såklart träna på det också, speciellt att markera apporterna ännu tydligare!

Vi var idag iväg och tränade med kompisen Elin & Akka på förmiddagen, i värmen. Men trors denna värme så stod dem ut och orkade träna med många repetitioner på framförgåendet och andra moment. Budföringen är ett klurigt moment om man är en hoffe som heter Athos, det där med att lämna matte eller mottagaren är ibland lite klurigt, men har man väl lämnat matte/mottagaren så går det bra att springa. Ja budföringen är nått vi måste klura lite mer på.

I övrigt så är det mycket tävlingar inplanerat nu, se bara i spalten till vänster (Kommande aktiviteter).
Men det är ju så roligt att tävla!
Mina mål för 2017 var ju att tävla rally F, vilket vi nu gjort 2 gånger med fina resultat. Behöver bara ett till för att få Titeln RLDF, så det är såklart ett nytt mål vi satsar på att kunna klara av den 10/9 då vi anmält oss till en rally tävling med två starter samma dag.
Tävla appellen är också ett mål för i år och kommer jag med på dem 2 tävlingarna jag vill så kan vi bocka av det också!

En spännande sommar med tävlingar minst sagt!
Får vi väl se hur det går på dem också!

~~

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life