<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6642720718228368665\x26blogName\x3dAthos\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://minhoffeathos.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://minhoffeathos.blogspot.com/\x26vt\x3d1615807637554786365', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
~ ~


✩ Yasmine & Athos ✩

Välkommen till vår vardag!



follow | Email | Youtube | ..



Kommande Aktiviteter:

• spårtävling





Mål 2018

Läger, läger o mer läger
written on Tuesday, July 18, 2017 @ 12:32 PM ✈

Ja under denna månad har Athos och jag varit på 2 läger under loppet av 3v.
Vi började månaden med ett kennelläger nere i Halmstad för Jenny Wibäck och en väldans massa trevliga människor. 

Så roligt att få visa träffa uppfödare och andra med hoffar! Att få se så tydligt hur lika dem är varandra fast det inte är släkt! 

Nej otroligt roligt. Athos visade upp sig på sitt bästa humör och var jätte duktig.
Hela resan ner och upp gick så bra med honom, det var 3e gången för honom att åka så långt.
Lägret började på Lördagen med introduktion och 4 pass lydnad, på kvällen åt vi middag med alla deltagare samt uppfödarna, där Athos och jag fick fina priser för vi debuterat i Lydnad och Rally samt ett jätte fint kort för att han vart godkänd på korningen. 

Vi fortsatte sedan med 1v vila mellan med ett läger till för världens bästa instruktör på klubben! 😊 
2½ Dagar lydnad, att få visa upp vår utveckling för bästa instruktören som vi gått hos sen han var ca 2år. Dem varma orden och glädjen vi fick av dig AC dem värmde ♥ 

På bara 2½ dagar så verkligen utvecklades han och jag, vi fick så himla många bra tips som verkligen kändes som att det här kommer funka! Så roligt! Så nu återstår det bara att träna träna träna och prova på tävlingen i augusti! 

Kennelläger

Kennelläger

Lydnadsläger 
Lydnadsläger

~~




0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life