<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6642720718228368665\x26blogName\x3dAthos\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://minhoffeathos.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://minhoffeathos.blogspot.com/\x26vt\x3d1615807637554786365', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
~ ~


✩ Yasmine & Athos ✩

Välkommen till vår vardag!



follow | Email | Youtube | ..



Kommande Aktiviteter:

• spårtävling





Mål 2018

En heldag på Klubben KM
written on Sunday, October 15, 2017 @ 11:32 AM ✈

Ja förra helgen var det ju KM!

Så himla roligt, och bra anordnat!!

Stöket och jag ställde upp i 3 grenar, Brukset (appell) Rallyn & lydnaden!

Brukset körde vi för att det är bra att träna på det i lite tävlings lika former! Och det kändes helt OK, små saker som kunde varit bättre men några moment så som Framförgåendet förvånade mig, han gick ut på kommando, dock stannade han efter några meter men la inte så mkt vikt på det, samt platsliggningen låg han jätte fint på, trots att en hund reste på sig och gick mot sin ägare..
Vi kom på en 3e plats i brukset av 4.

Rallyn gick också helt ok, dock fick sig Ko:n i frestelsen sig en lite omgång haha! Den satt ju precis efter hoppet! Det var så svårt och stöket tog sig friheten att ta den, men släppte den ganska snabbt!
Där kom vi 7a (har jag för mig)

Lydnaden!
Ja alltså SÅ SURT att denna lydnad inte var officiell för då hade vi fått det där jädrans uppflyttet vi behöver, 163p fick vi! Han var så grymt duktig trots spöregn så gjorde han alla moment så fint!

Han kan, när han vill!!

Jag har bestämt nu att ta en ganska lång paus ifrån tävlandet, dels för att fokusera på fokuset hos stök och samarbetet med mig + andra saker som gör att jag har fullt upp just nu!!

~~

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life