<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6642720718228368665\x26blogName\x3dAthos\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://minhoffeathos.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://minhoffeathos.blogspot.com/\x26vt\x3d1615807637554786365', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
~ ~


✩ Yasmine & Athos ✩

Välkommen till vår vardag!



follow | Email | Youtube | ..



Kommande Aktiviteter:

Summering av året
written on Saturday, December 29, 2018 @ 6:13 AM ✈

Ja då var året nästan slut!

Vi har haft våra duster Mr.Stök & Jag. Lite jobbiga perioder i början av året med osäkerhet och annat. Men med hjälp ifrån vänner och uppfödare har vi vänt på det och jag har en mkt tryggare och säkrare hund än tidigare! Men jag går alltid med tummen i ögat på honom och påminner om hur man uppför sig!

Tävla har vi ju också gjort en hel del! speciellt i brukset. Vi var ju så nära ett uppflytt flera gånger, och pallplats på dem flesta tävlingarna. Utan uppflytt såklart! men skam den som ger sig. Nästa år satsar vi på uppflytt i appellen, starta Lydnadsklass 1, träna för lägre spår. Skulle vilja prova Mondioring med honom, men mer som en förberedelse för mig själv inför nästa hund, då det är en sport jag skulle vilja köra utöver brukset o lydnaden!
Vi kanske försöker oss på Rally avancerad också!

Vi hoppas på ett friskt år och att Mr.Stök kommer trivas i vårt nya hem som vi flyttar till i maj (förhoppningsvis)

~~

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life