<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6642720718228368665\x26blogName\x3dAthos\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://minhoffeathos.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://minhoffeathos.blogspot.com/\x26vt\x3d1615807637554786365', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
~ ~


✩ Yasmine & Athos ✩

Välkommen till vår vardag!



follow | Email | Youtube | ..



Kommande Aktiviteter:

Inget uppflytt denna gång
written on Thursday, August 23, 2018 @ 11:57 AM ✈

Nej det vart inget uppflytt denna gång heller :( oturligt nog.
Vi var så nära dock! Hade vi fått en 5a på budföringen (som vi nollade, för han satte sig inte vid mottagaren) så hade det precis gått!

Men jag är inte sur, eller jo lite sur är jag! För vi var dem enda av totalt 5st som klarade spåret, vi gick över 1 pinne men fick in 1+slutet! så var bara surt att budföringen vart som den vart.
Men vi laddar om inför nästa tävling som är i september. Mer tid åt att träna på både spår och lydnad!

Budföringen börjar lossna så det är mer finlir för oss nu!
Men vi kom på en 1a plats. Kul men när man siktar på uppflyttning så ser man ju hellre att man står där med den i handen än utan!!

Men idag har vi minsann kört både spår o lydnad. En kompis kom över och vi körde spår, Athos fick sig ett litet klurigt ängspår, som han faktiskt löste väldigt fint, gick över en pinne i början men annars jätte fint. Min kompis hund gick så himla fint, lungt o metodiskt! lite strul på slutsträckan men tror det var för hararna som satt precis där jag gick! men efter en stund som löste hon det och hittade alla pinnar!
Efter körde vi lite budföring och lydnad!

Känns bra, nu ska vi bara föra över det till tävlingarna!!

~~

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life